jueves, 3 de diciembre de 2009

Movie Maker




Windows Movie Maker és un software d´edició de vídeo que s´inclou en les recents versions de Microsoft. Conté característiques tals com efectes, transicions, títols o crèdits, pista d´àudio, narració, cronologia... etc.

La seva utilització és fàcil per a qualsevol. Només cal obrir el programa i anar afegint les fotos o vídeos, guardats al ordinador, al programa. Per tal d´enllaçar les fotos o els vídeos, entre ells, perquè quedi com una pel·lícula, tens dos opcions: o bé afegeixes tu mateix la animació que més t´agrada per a cada fotografía, o bé cliques sobre l´opció "Automovie" i d´aquesta manera el programa t´ho fa directament. És una via més còmoda i fàcil.
També pots afegir-hi música perquè el teu vídeo tingui una cançó de fons mentre passen les fotos. Per afegir-hi música has de clicar l´opció "Agregar música" i triar, de l´ordinador, la cançó que hi vols posar.

Un cop finalitzat el teu vídeo, només queda pujar-ho al youtube. El mateix programa té a la cantonada de dalt a la dreta la icona del youtube que en prémer a sobre t´apareix un quadre en el qual has d´omplir les caselles que t´indiquen amb el teu nom d´usuari de youtube i la teva contrasenya. Per això, abans has de crear-te un compte al youtube. Si no en tens no pots pujar-hi vídeos.

A partir d´aquí és bufar i fer ampolles: com sempre, copies el codi del teu vídeo que és el que es troba a "insertar" i ho enganxes a la part de "Modifica l´Html" per tal de poder visualitzar el vídeo al teu blog.

No hay comentarios:

Publicar un comentario