lunes, 28 de septiembre de 2009

Seminari

Dimarts dia 22 de setembre vam fer la primera classe de seminari.
Van ser dues hores les quals vam aprofitar per saber més coses els uns dels altres. Així doncs, la Loles ens va passar un full on havíem de posar les nostres dades personals, acadèmiques i altres dades d´interès, com les nostres aficions, aspiracions o el caràcter de cadascú. Un cop fet, ho explicàvem a la companya del costat de tal manera que aquesta pogués presentar-nos a la resta del grup.
En haver arribat nous a la facultat i amb el nou plan de bolonya, també vam aprofitar la classe per aclarir alguns dubtes que teniem respecte la universitat, com les classes d´anglès i el tema de les convalidacions, entre d´altres.
Per últim, la Loles ens va aconsellar que ens fixessim en els cartells penjats arreu de la Facultat ja que hi podem trobar propostes interesants de tipus laboral, personal, acadèmic... que potser, estem buscant.

sábado, 19 de septiembre de 2009

Interactivitat

Edu3.cat
  • IDEES RELLEVANTS:
  1. Model de Vannevar Bush, operar per associació de idees.
  2. Projecte de Ted Nelson, "Xanadu", que donà lloc a "l´hipertext" i a "l´hipermèdia".
  3. L´invent del ratolí, per Douglas Englebart.
  4. L´èxit, com a programa interactiu, dels videojocs als anys noranta.

jueves, 17 de septiembre de 2009

Declaració d´intencions

En aquest blog pubicaré el meu treball del dia a dia de la carrera d´Educació infantil, de la Universitat Blanquerna, amb la intenció de aprendre i millorar gràcies a l´esforç per part meva i per la valoració dels professors.