miércoles, 11 de noviembre de 2009

Audacity

Què és Audacity?

L´Audacity és un programa lliure i de codi obert per gravar i editar sons. Aquest programa ens permet gravar sons i editar-los, amb una gran varietat d´eines i opcions que el tornen similar als softwares utilitzats per professionals. També et permet treballar amb arxius d´extensió Ogg Vorbis, MP3 i WAV. És un programa molt fàcil d´utilitzar per a qualsevol.


Pràctica de classe

Per tal d´aprendre a utilitzar l´audacity, vam fer una pràctica a classe que després l´havíem de pujar al blog. Havíem de triar una cançó i modificar-la amb aquest nou programa. Jo vaig escollitr una cançó de Millow que es titula "Ayo technology".
  • Obrim l´Audacity i la cançó en el programa. Surten dues bandes de so perquè les cançons són en estèreo.
  • He seleccionat un tros de la cançó i he clicat "editar", "silenciar àudio", per poder gravar la meva veu a sobre la cançó. Per no deixar la cançó com mig tallada he introduït l´opció de "cross fade out" i "cross fade in" per tal de que la cançó i la veu quedin coordinades i entrellaçades.
  • He utilitzat uns efectes digitals per poder modificar la cançó. A partir "d´efectes", "canviar el to" he pujat el to d´un tros de la cançó. Més endavant he introduït l´efecte "wahwah". I ja cap al final de la cançó la he accelerat en l´opció "canviar el temps".


No hay comentarios:

Publicar un comentario