miércoles, 18 de noviembre de 2009

MNAC




Va arribar el segon dia de la setmana blanca, dimarts 17 de novembre, i el nostre destí era el MNAC (Museu Nacional d´Art de Catalunya).

Vam entrar a una sala on ens vam donar una xerrada per tal d´amarar-nos una miqueta sobre la història del propi museu: del seu origen, del que ens podem trobar dins seu...
Una activitat va ser suspesa per raons familiars, tal com ens van argumentar, de la persona que en un principi ens havia de fer de guia. Així doncs, les tres activitats van quedar reduïdes en dues: "So i Color" i "Dansa de fades i follets".

La segona activitat, la qual hi vaig estar present, va ser molt interessant i tendre. La guia ens va acompanyar durant tota aquesta visita explicant-nos els quadres que retractaven tot el que tenia a veure amb personatges fantàstics. Ja que el que estem estudiant té a veure amb els infants, la noia ens va fer visita com si fóssim nens i nenes de parvulari. Ens va presentar la fada de la gota d´aigua, que la vam haver de despertar per tal de conèixer-la, ja que és la fada que protegeix l´aigua durant la nit, motiu pel qual, al matí dorm.
De quadres vam poder veure el follet dels flautins, que utilitza el seus dos flautins per despertar a la gent i la fada Aurora que també ens desperta però a base de llençar pètals per sobre dels caps de tothom. Vam tenir l´oportunitat de veure la fada de la nit, les fades del llac, l´ajudant del sol, els nans, el bosc encantat... Bé, un munt de quadres i historietes d´aquests personatges, entre d´altres.

Per acabar, vam ballar una dansa al estil de les fades del llac, dels nans o representant la fada Aurora llençant pètals per sobre la gent.




"El follet dels flautins"




"El bosc encantat
", on viuen els nans però que es converteixen en arbre abans de poder veure´ls

No hay comentarios:

Publicar un comentario