martes, 24 de noviembre de 2009

Museu de la música i Auditori




Últim dia de la setmana blanca, 20 de novembre, i el nostre últim lloc per visitar fou el museu de la música.

Vam arribar al mig dia i ens van fer una petita explicació del museu i dels diferents instruments que hi podem trobar a l´interior del museu. La explicació, però, no va ser gaire satisfactoria, ja que des del meu punt de vista vaig veure una mala organització amb els grups, els guies i els horaris. Per tant, no els hi va donar temps de fer la visita tal com volien mostrar-nos-la.
Tot i així, vam poder conèixer instruments de tot tipus i de qualsevol part del món: instruments de l´Àfrica, de l´Índia, instruments d´avui dia, altres de temps anteriors... És a dir, instruments coneguts per tots i altres que no els havíem vist mai.

Acabada la visita vam entrar a l´Auditori on vam poder gaudir d´un concert que en formaven part dos violins, una viola, un violoncel, un contrabaix i una guitarra, amb els quals, els intèrprets van jugant amb els sons, amb l´apropament dels instruments als nens i amb la imaginació alhora que presenten els diferents sons i tipus d´instrument de corda.
El concert, tot s´ha de dir, va ser brillant. Sense voler quedaves meravellat davant el so que emetien aquells instruments i que t´atrapaven deixan-te portar per la melodia, submergida totalment en la fusió d´aquests. Van saber captar la meva atenció, i crec que no m´equivoco quan dic també la de tothom. Les audicions que tocaven eren de tot tipus: van haver-hi de divertides, altres melancòliques, ràpides, lentes... Però tot anava acompanya´t de la interpretació dels actors per fer de la funció una audició entretinguda per als infants.




No hay comentarios:

Publicar un comentario